Čištění a desinfekce potravinářských vozidel

  • Čištění nákladových prostorů potravinářkých a chladících vozidel speciálními prostředky, které jsou nezávadné k potravinám.
  • Čištění nákladových prostorů všech užitkových vozidel dle norem a předpisů HACCP o skladování a přepravě masa,masných výrobků a potravin dle ES č.852/2004,ES č.853/2004 a ES č.178/2002 s potvrzením o provedení.
  • čištění a desinfekce veškerého zařízení a prostorů,provedeme párou o teplotě 180 stupňů celsia a tlakem 8 barů,bez použití chemických přípravků.

Doba čištění se odvíjí od druhu vozidla a znečištění.

Čištění a desinfekce potravinářských a výrobních prostorů

  • provádíme čištění a desinfekci chladících a mrazících boxů
  • čištění chladících pultů s desinfekcí
  • čištění pultových mrazáků s desinfekcí
  • čištění kuchyňských a výrobních prostorů včetně varných kotlů a strojů s desinfekcí
  • čištění a desinfekce veškerého zařízení a prostorů,provedeme párou o teplotě 180 stupňů celsia a tlakem 8 barů,bez použití chemických prostředků

Pro firmy vypracujeme cenovou nabídku.